Å snakke sant om livet - med Andreas Håtveit

Episode 1

I denne serien er vi innom Andreas Håtveit for å høre hans tanker om litt forskjellig. Men først skal vi bli litt kjent!
Andreas har 8 Xgames medaljer, en 4.plass i OL og har vært med på flere reality challenge serier. Det er en stor glede å møte han og litt gøy at unga hans hører på Øystein og meg i bilen ;-).

Episode 2

I dag spurte jeg Andreas rett og slett hvordan han ble en kristen. Tenker du at han alltid har vært det, så tar du feil ;-). Hans historie er noe som fikk meg til å tenke ;-).

Episode 3

I dag tenkte jeg rett og slett å spørre Andreas hvorfor han er kristen. Og han hadde svaret klart. Hui. Det var som lest fra en bok. Dette var han skråsikker på.
Inspirerende.

Episode 4

Spørsmålet i denne episoden er: Hvordan leve som en kristen på skolen eller jobben? Andreas gir oss en god retning synes jeg.

Episode 5

Jeg spør Andreas hvordan det er å være kristen i idrettsmiljø, både her i Norger og internasjonalt. Hans svar gjelder både idrettsfolk og rørleggere ;-)

Episode 6

Til slutt i denne serien gir jeg Andreas 1 minutt for å si det som han mener er det viktigste budskapet til unge mennesker i Norge. Hvis du følger meg på timingen så holder han faktisk akkurat et minutt! Og her er hans budskap:

Episode 7

Dagens spørsmål er: Hva synes du om porno?

Episode 8

Dagens spørsmål er: Er det noe vi mangler i det vi hører på ungdomsmøte eller i menigheter rundt omkring, tenker du?

Episode 9

Hva synes du om sex - før eller etter man gifter seg, og hvorfor i så fall? Det kommer også noen gode tips til de som vil leve slik som Bibelen forteller vi skal.

Episode 10

Hva tenker du om abort?

Episode 11

Har du et budskap på 1 minutt til oss i Norge? (legg merke til at han faktisk holder seg til 60 sekunder!!)