Bestilling av Øystein-CD-er

Her kan du bestille Øystein-CD-er og få de gratis i postkassa di. Du kan f.eks. bestille til deg selv, du kan gi bort til venner, skoleklassen eller fotballaget ditt, menigheten, koret eller speidergruppa. Hvis noen skulle ønske å gi en gave til prosjektet våres, legger vi ved en giro.

Retningslinjer for utdeling av CD og informasjon om dine data:

- Hvis du vil legge CD-er i postkassene til folk, legg ved en hilsen og signer med navnet ditt. Da blir det som regel bedre mottatt av mottakeren.
- Voksne har ikke lov til å gå inn i en offentlig barneskole e.l. de ikke har noen tilknytning til for å dele ut CD-er.
- Hvis du er under 13 år vil ikke din bestilling bli registrert og all data om deg bli slettet. Du kan allikevel bestille hvis du får mamma eller pappa til å gjøre det for deg.
- Vi sender i utgangspunktet ut CD-er gratis kun i Norge. Skulle du ha behov for å få CD-en sendt utenlands vennligst bestill til noen du kjenner i Norge som kan videresende CD-ene til deg. Send en e-post til oss om du har spørsmål.
- Dataene i feltene som er obligatoriske bruker vi for å kunne sende deg CD-er (navn og adresse) og for å vite om du er over 18 år (fødselsdato).
Bestiller du mange CD-er som skal sendes med pakke ønsker vi å ha ditt telefonnr. for at Bring (e.l.) kan sende deg varsling på sms når pakken kommer. Oppgir du også din e-postadresse kan det hende vi tar kontakt med deg angående ting som er relatert til vårt arbeid. Du kan når som helst kontakte oss å gi beskjed om at dine data blir slettet fra vårt system, hvis du skulle ønske det.