Påskeepisoder

Episode 1

Håper mange kan få bli bedre kjent med historien om Jesus og hva Jesus gjorde, for dette er helt fantastisk. Her er altså palmesøndagen og inntoget i Jerusalem.

Episode 2

I dag hører vi Bibelhistorien om hva som skjer når Jesus kommer inn i templet, bare for å oppdage at folk har gjort om møteplassen med Gud til en pengemaskin! Hva gjør Jesus med dette? Se her så kan du finne ut ;-)!

Episode 3

Vi følger Jesus gjennom påskeuken, og på tirsdag møter vi han i templet, der han fortalte folk om Gud og livet. Det blir spennende når Jesus møter fariseerne, som er så opptatt av å ta seg godt ut… og da en fattig enke kommer med to sølvmynter. Ta en titt 😉

Episode 4

På onsdagen kan det hende Jesus ikke gjorde så mye annet enn å være i Betania hos Lasarus, det er ikke så lett å si. Men på den tiden tok Judas kontakt med de religiøse lederne for å selge Jesus til dem… Vi forteller også litt fra torsdagen, siden det skjer så mye den dagen.

Episode 5

Nå begynner det å skje saker og ting. Etter at Jesus og disiplene har spist et meget spesielt måltid sammen, synger de sammen og går til hagen Getsemane. Der skjer det noe forferdelig – som er meningen skal skje! Se og finn ut!

Episode 6

Langfredag – dagen der man skal gjøre noe som viser at det er en trist dag, så dagen kjennes ekstra lang. Men hva skjedde egentlig den dagen? La oss se i Bibelen sammen.

Episode 7

Lørdagen: Dagen i grava – en mørk dag. Med håp så klart! For på søndagen så…. ! Men først, lørdag. Og i dag er det mørkt. Bokstavelig talt ;-)!

Episode 8

Endelig!! Jesus var død, men han .. ja.. han.. se selv!!!!