Chris intervjuer folk på gata! (ny)

Hva er den beste veien for å finne ut av livet og virkeligheten?

1. Virkeligheten

Chris er ute på gata og hører med noen hva de tenker om Gud og livet, og hvorfor de mener det de sier er sant. Men vet de det egentlig? Ta en titt.

2. En virkelighet

Er alt relativt? Hvordan har det seg med virkeligheten...og... er Chris en agurk?

3. Sannhet

"Hva er sannhet?", spurte Pilatus. Mange lurer på det samme. Kan vi finne noen gode svar ute blant folk? Bli med på turen!

4. Sant om virkeligheten

I dag oppdager vi litt av hvordan virkeligheten er. Noe som vi jo ikke får gjort så mye med. Prøv å trylle bort solen, eller jordkloden...vi blir ikke kvitt virkeligheten.
En ting har betydd veldig mye...Einstein tipset oss om det...og det ble til en stor sjokkopplevelse da vi fant ut at det stemte (1960/1970)... Ta en titt.

5. Starten på virkeligheten

Virkeligheten er som den er, uansett hva vi måtte tenke om den. Det finnes mye rart - mye stort - mye smått, men en ting som Einstein fant ut var den mest forbløffende for moderne vitenskap: Universet har en begynnelse. Det betyr at det må finnes en årsak til at universet startet. Hva eller hvem er stor nok, sterk nok, smart nok og som var til før verden? Se på saken... eller kaken!

6. Finnes Gud?

Bøker skriver ikke seg selv, det vil de fleste være enig i.
Men kan den første DNA strengen ha skrevet seg selv? La oss se på virkeligheten.

7. Du er ingen tilfeldighet!

Frem til nå har vi funnet ut at det finnes en Gud som har lagd hele verden. Det har en stor betydning for oss! For dersom man tenker at verden har blitt til ved tilfeldigheter, så er også livet en tilfeldighet, og da er det hverken mål eller mening med noe som helst. Men det stemmer ikke, siden vi har funnet ut noe annet i virkeligheten: Nemlig at en svær Gud har lagd verden. Hva betyr det?

8. Finne ut mer om Gud

Er Bibelen viktig? Eller er det bare oppspinn? La oss se på saken!

9. Gud og meningen med livet

Hvis man vil finne ut meningen med noe, må man spørre de eller den som har lagd det. Det gjelder både livet.. og BILER! Kan vi finne meningen med livet? Sjekk her!

10. Hvorfor finnes ondskap?

Eller...finnes ondskap? Og, er ikke krig og elendighet egentlig bare religion sin feil? La oss gå på gata og spørre litt folk!