Gjestebok

Henrik

Hei! Jeg heter Henrik og er en gutt som er 7-9 år. Jeg ønsker å si at det er kjekke CD-er. Kan dere lage nye CD-er og? Hilsen Henrik fra Randaberg.


Hei Henrik! så kjekt å høre fra deg, og takk at du skriver til meg her. Det er bare så fint å kunne høre om det som Gud tenker om verden og om deg og meg. Tenk at han er opptatt av akkurat deg, Henrik. Nå er jeg ikke barn lenger, men jeg lever fortsatt for og med Jesus, og det er bare den beste måten å leve på. Ikke den enkleste alltid, men den beste. Har du noen gang lest en bok i Bibelen? Prøv og les en bok som heter "Lukas", der kan du lese mye om hva Jesus sier.
Jeg ønsker deg alt godt og Guds hjelp! fra Chris

David

Hei! Jeg heter David og er en gutt som er 10-13 år. Jeg ønsker å si at Eg hører ofte på deg og øystein På spotify


Så kjekt at du skriver til oss. Jeg håper du kan lære noe som hjelper deg til å leve det beste livet du er laget for, nemlig for og med Gud og Jesus. Jeg ser i mitt liv at det beste valget jeg noen gang har tatt, er å følge Jesus.
Ønsker deg alt godt og Guds hjelp,
Vennlig hilsen Chris og ØYSTEIN

Hannah

Hei! Jeg heter Hannah og er en jente som er 4-6 år. Jeg ønsker å si at når søskene har hjemmeskole så er det kjekt å se på øystein og chris!

- Mars 2020 -


Hei Hannah! Takk for at du skriver til oss. Det er hyggelig å høre at du liker å se på programmene våre når dere er hjemme nå om dagen :-)
Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Jonathan

Hei! Jeg heter Jonathan og er en gutt som er 10-13 år. Jeg ønsker å si at Det er veldig kule cd-er

-Januar 2020-


Hei Jonathan! Takk for at du skrev til oss. Så kjekt å høre at du liker cd-ene! Sjekk også gjerne ut noen videoer på siden her, om du vil.
Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Maria

Hei! Jeg heter Maria og er en jente som er 14-16 år. Jeg ønsker å si at Jeg synes det er noen veldig gode sanger, som jeg har hørt på helt siden de ble laget. Det er kanskje rart at en tenåring hører på sånne sanger, men det er sanger som sitter i minnene mine og jeg sikkert ikke kommer til å glemme. Jeg synes at en av grunnene til at sangene er så bra er at du kan få "dilla" på de, men blir ikke lei av de. 😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍😍😍🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼

-Februar 2019-


SVAR:
Hei Maria! Så kult å høre fra deg og hvordan du opplever sangene på CD-ene! Det er det vi ønsker og håper også; at sangene både kan ha godt innhold og være fengende slik at de blir husket lenge. Takk for oppmuntringen!

Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Malin

Hei! Jeg heter Malin og er en jente som er 10-13 år. Jeg ønsker og si at disse cd-ene har utviklet troen min på en helt ny måte. Den har gjort meg mer bevist på ting og jeg har lært ikke minst mer om gud. Jeg vil anbefale disse CD-ene til andre kristene. Selv har jeg hørt på disse siden den først cd-en kom ut ,og den har alltid vært grunnmuren til troen min. Jeg vil bare si tusen takk for alt.

-Februar 2019-


SVAR:
Hei Mailin! Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss og dele denne oppmuntringen! Det er veldig fint
og gledelig å høre! Ja, det er verdt å følge Jesus og jeg håper du vil fortsette med det.
Ønsker deg Guds velsignelse og alt godt,

Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Line

Hei! Jeg heter Line og er over 18år. Jeg ønsker å si at Derer har masse fint og nyttige seder. Jeg har hørt noen av de og de er topp

-Januar 2019-


SVAR:
Takk for hilsenen, Line. Det var hyggelig å høre. Er det noen av cd-ene du ikke har hørt - og gjerne vil høre - kan du bestille de på sida her. Akkurat nå (januar 2019) er vi ganske så tomme for cd-er, men vi planlegger å bestille flere av alle om ikke altfor lenge.

Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Martin

Hei! Jeg heter Martin og er en gutt som er over 18år. Jeg ønsker å si at Jeg har det fint i leiligheten min som heter kryppinnet

-September 2018-


SVAR:

Hei Martin. Takk for hilsenen. Det er fint at du har det godt i leiligheten din.
Vi er velsignet som bor i et land som Norge.

Hilsen Svein Ola, på vegne av Øystein-prosjektet

Om gjesteboka

Her kunne de som ønsket det skrive en hilsen eller et spørsmål som ble synlig for alle som besøker siden.
Denne "Gjestebok"-funksjonen er ikke tilgjengelig pr. dags. dato.