Julekalenderen 2018

17. desember

Kan du huske et måltid du har spist sammen med noen, kanskje på en spesiell dag? I dag hører vi om det viktigste måltidet noen sinne. Vi skal også lære oss å lage et vakkert rødt trådhjerte, og hønene har som vanlig sin konkurranse. Men hva sier vismannen når han kommer ut av Jesus sin stall?

16. desember

I dag ser vi hvordan hyrden har det etter at han har møtt Jesus, og hva dette gjør med ham. Vi skal lage en flott julekule ut av papir, og i dagens Bibelhistorie møter vi en dame som gir Jesus en stor gave.

15. desember

I dag er Romeren på sporet til de to andre, og følger etter! Hvordan skal det gå til slutt? Vi skal få høre en påskehistorie… midt i juletida? Det skal vi finne ut av. Vi skal også lage et juletre helt selv! Bli med på turen i dag 😉

14. desember

I dag er det vismannen til tur til å komme frem, og kanskje han endelig finner sin hatt? Vi få se! En av Jesus sine vakreste historier blir fortalt, og den er meget aktuel i dag. Vi skal lage en vimpelrekke. Come on 😉

13. desember

I dag kommer hyrden frem til stallen… og vi får se Jesus lage noen gaver selv! I juleverkstedet lager vi vakker julepynt – lysestakere!

12. desember

I dag møter vi en pappa som trenger hjelp fra Jesus, og en dame som får livet forandret. Vi skal lage noen spennende julehjerter, og Romeren begynner å skjønne at noe er galt.

11. desember

I dag er det fare på ferden, men også hjelp å få, fordi Jesus er ingen vanlig mann. Se selv!

10. desember

Julekalender 10. desember! I dag er hyrden litt uenig med Gud i måten han ville ordnet opp i her i verden, hehe. Kan han forstå Guds måte likevel? Historien om Jesus fortsetter, og han viser igjen hva han kan, med en morsom og innvikla historie rundt den som får livet forandret. Og i dag skal vi sy! Bli med 😉

9. desember

Nå begynner vi å finne ut hvorfor vi feirer jul – ikke bare fordi Jesus ble en baby, men på grunn av det liv han levde. Og i dag gjør han noe helt spesielt som man ikke kan få til uten videre, hehe. Vi lærer å snekre et lite fuglematehus, og hønene tegner noe nokså avansert. Men nå har dere jo blitt så gode på dette, så nå er det plankekjøring, ikke sant? Prøv selv!

8. desember

I dag skal vi følge julekalenderens (etter min mening) morsomste karakter, vismannen, videre i løpet. Han har nemlig funnet ut noe nytt! Vi skal også lage noe spennende selv: gavepapir! Og vi har konkurransen, og en Bibelhistorie om Jesus som du kanskje aldri har hørt før? Dette blir knakandes spennende!

7. desember

Velkommen til Chris og Øysteins julekalender 7. desember!!! Du kan vinne en premie også i dag, og du kan få hilse på både hønene, barna og folka i Jakten på Jesus. I dag er det noen som tar en dukkert – men hva skal det bety? Se selv!

6. desember

Velkommen til Chris og Øysteins julekalender 6. desember!!! I dag skal du se noe rart, nemlig Jesus som gutt på 12 år! Ja visst, Bibelen forteller litt om Jesu oppvekst i Nasaret og en episode der han ble borte for foreldrene sine (som skulle passe på den lovede redningsmannen…!) og hvordan dette gikk. Finn ut og se!

5. desember

I dagens kalender er det noe nytt som skjer – Jesus blir en gutt, ja faktisk 12 å gammel. Er det ikke kult å tenke på at Jesus som menneske var like gammel som deg en gang? Om du er 5, 10, 12, 14, 17 – så vet Jesus akkurat hvordan det er. Vi skal også møte vismannen som er mer og mer frustrert over at karawanens hastighet ikke roer ned litt, og vi skal se om hønene kan ha en konkurranse for oss. Det blir et spennende juleverksted og artige barnetanker om jul. Bli med på togturen ;-)!

4. Desember

Nå blir det fullt i stallen, for flere besøkende kommer langveisfra for å hilse på. Hyrden har fått litt mer info om hvem det er som ble annonsert av englene, og hønene er klare som stekte gulrøtter for dagens gåte. Kos dere med dagens utgave av årets julekalender!

3. Desember

I dag får Maria, Josef og lille Jesus besøk – og siden Jesus er kongenes konge, må han jo få besøk av noen statministere, makthavene eller viktige folk allerførst, eller hva? Æh.. nei… det var noen helt andre folk som fikk høre om Jesu fødsel først. Ta en titt! Husk at du kan vinne en overraskelse i posten, dersom du sender inn ditt svar til dagens hønekonkurranse på facebook.com/chrisduweproductions!

2. Desember

I dag er dagen den store begivenheten skjer! Vi skal også lage vår første julegave på juleverkstedet, og dere møter selveste vismannen for første gang. Hønene har en konkurranse som vanlig, og du kan vinne noe hvis du sender inn et svar på facebooksiden Chris Duwe (som melding med adresse)! Lykke til og kos dere med kalenderen!

1. Desember

Jul er en gave! Opplev årets buktalende julemoro med dukken Øystein og hans faste følgesvenn Chris. De har konkurranser, juledrama i skogen, en flott Bibelfortelling om historiens første jul, og ikke minst gode ideer til juleaktiviteter med et juleverksted. For konkurransen kan du sende inn ditt svar på www.facebook/chrisduweproductions