Påskefestivalen 2020

På grunn av situasjonen med Korona-pandemien og myndighetenes anbefalinger og regler, måtte vi dessverre avlyse Påskefestivalen 2020.
Vi beklager dette veldig og er lei oss for det.Årets tema: Bibelen - verdens viktigste bok

Hvorfor er denne gamle boken den mest solgte, mest leste, mest oversatte, mest hatede og den mest elskede boken i verdenshistorien? I år skal vi se hvorfor denne boken er så sterk at den fikk vikingene til å legge ned sverdene sine. Vi skal undersøke om Bibelen forteller artige eventyr eller harde fakta, eller kanskje begge deler. Vi skal lære oss å åpne denne tykke boken, og oppdage at vi kan forstå det som står der. Og at det gjør forskjell for deg i dag!

Vi skal som alltid også snakke om misjon, gutt og jente-forhold i følge Bibelen og hverdagslivet som en Jesu etterfølger.
Dette skal bli spennende!

Vi har arrangert påskefestival for 5.-7. klassinger noen år nå og vi ønsker at du som kommer skal få noen fine dager der du får lære om Gud og livet, oppleve hyggelig fellesskap med andre og ha det gøy!
Er du 8.klassing eller eldre har du muligheten til å være med som romleder, der du har ansvar for en jente- eller guttegruppe på ca. 3-6 barn.

Generell informasjon
Dato
NB! I år som i fjor begynner festivalen en dag senere enn tidligere år:
Festivalen begynner mandag 6. april kl. 12.00 og slutter onsdag 8. april kl. 15.00.
De som er romledere kommer en dag tidligere enn deltakerne, altså søndag 5. april kl. 13.00.

Transport
Vi henter og bringer de som ønsker det til Hamar togstasjon på bestemte tider. (Ikke bestill billett til Stange).
Kommer du hit med bil, så er adressen hit:
Grimerudveien 77, 2312 Ottestad.

Ta med
Ta med Bibel (papirutgave) og skrivesaker, sovepose, pute og laken, toalettsaker, det du trenger av klær (også uteklær) og evnt. lommepenger til kiosk og kollekt. La Ipod/Ipad-er, spillekonsoller og liknende være igjen hjemme.
PS! Det er lurt å merke eiendeler ordentlig med navn.

Kontakt
Hvis du har spørsmål kan du sende oss en e-post til paskefestival@ywam.no

Pris og påmelding
Prisen for deltakere er 860 kr.
Prisen for romledere er 490 kr.

For å melde deg på velger du den kategorien som passer for deg nedenfor.

 

 • Mer informasjon og påmelding - deltakere

  Vi ser for oss at det blir mellom 60-80 deltakere på festivalen. De som er 8. klassinger og eldre kan søke om å være med som romledere – de fyller ut et skjema som vi ser gjennom før de evnt. får komme.
  Disse romlederne vil ha ansvar for en gruppe på ca. 3-6 deltakere. Romlederens oppgave er å sørge for godt samhold i gruppa, at barna føler seg trygge og sett, de sitter sammen med deltakerne på måltidene og møtene, og de sover sammen med dem på rommet/sovesalen.

  Når du melder deg på som deltaker får du sende inn et ønske på to andre deltakere du vil være på gruppe med. Vi prøver å gjøre det slik at alle i hvert fall får ett av sine ønsker oppfylt (selv om ikke dette kan garanteres 100%). Det er selvfølgelig helt greit å komme selv om du ikke kjenner noen andre også, og vi prøver å legge til rette for at du får en gruppe som kan passe for deg.

  Prisen for festivalen er 860 kr og påmeldingen skjer via checkin. "Første-mann-til-mølla"-prisippet gjelder på påmeldingen.

  Klikk her for å gå til påmeldingen

  Påmeldingen for romledere skjer nedenfor!

 • Mer informasjon og påmelding - romledere

  Fra 5.-8. april har du muligheten til å være med som romleder for 5.-7. klassingene som kommer hit til påskefestivalen. På påskefestivalen vil romlederne være med og legge til rette for at barna som kommer kan få bli bedre kjent med Gud og at de skal få noen fine dager her. Romlederne har ansvaret for en jente- eller guttegruppe, og oppgaven som romleder er med å gjøre det mulig å arrangere festivalen.

  Hva gjør en romleder?* sover på rommet/sovesalen sammen med gruppa
  * sitter sammen med dem på måltidene
  * leder gruppesamtaler
  * ber sammen med dem
  * har oversikten over hvor de er
  * hjelper dem hvis de har spørsmål
  * er mest mulig sammen med dem

  Hva forventer vi av deg?* at du tør å lede en gruppe med 4-6 deltakere som du ikke kjenner
  * at du gjør ditt beste for at deltakerne som kommer skal ha det bra
  * at du gjør ditt beste for å samarbeide med de andre lederne
  * at du deltar på hele ledertreningen og hele festivalen
  * at du kommer på tida til de ulike samlingene
  * at du forsøket å være et kristent forbilde i hverdagen

  LedertreningDet blir ledertrening før selvefestivalen begynner - det er en fin anledning til å bli bedre kjent, be for festivalen og forberede oss før deltakerne kommer. (Så du trenger ikke føle at du må være helt klar før du kommer/ eller hvis du er litt usikker på om du klarer det).
  Ledertreningen begynner søndag 5. april kl. 13.00 med et måltid i matsalen. Festivalen ferdig på samme tidspunkt som for deltakerne, altså onsdag ca. kl. 15.00.

  Tilbud for lederne
  Å være leder på Påskefestivalen er ganske intenst, og det er ikke mange pusterom. Mens deltagerne har aktiviteter på tirsdag kan romlederne ha en pause. Da kan du for eksempel sosialisere i cafeen, bruke tid med Gud i bønnerommet, slappe av på rommet ditt eller muligens være med på en av aktivitetene som tilbys deltagerne, hvis det er ledige plasser.

  Pris og påmelding
  Prisen for deg som romleder er 490 kr. Dette dekker kost og losji her på Grimerud i 3 døgn.
  For å melde deg på som romleder må du også fylle inn et søknadsskjema. Vi sender deg dette på e-post etter at du har meldt deg på via checkin.no
  Du vil få en e-post fra oss etter vi har sett på søknadsskjemaet ditt, om du får plass som romleder eller ikke.
  NB! Vi ber deg om å ikke betale fakturaen før du har fått svar fra oss om du har fått plass.

  Klikk her for å gå til påmeldingen

   

 • Mer informasjon og påmelding - andre lederoppa

  I tillegg til romleder-rollen er vi også avhengig av hjelp fra andre som har lyst og mulighet til å bidra for å få gjennomført festivalen. Dette er siden for deg som vi har snakket med på forhånd om å hjelpe til.

  Det blir 490 kr. å betale for deg som kommer og hjelper til med leder-oppgaver. Dette dekker kost og losji her på Grimerud i 3 døgn. NB! Hvis du ikke skal sove her på Grimerud eller skal spise alle måltidene her, vennligst gi beskjed til oss før du betaler fakturaen fra checkin, slik at den kan justeres.

  Klikk her for å gå til påmeldingen