Personvernerklæring og Informasjonskapsler (Cookies)

Personvernerklæring for Ungdom I Oppdrag, hvordan vi bruker dine data, bruk av cookies, og bruk av andre sider (tredjepart)

 

Personvernerklæring for Ungdom I Oppdrag (denne delen gjelder for deg som har kommet til denne siden via checkin)

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan stiftelsen Ungdom i Oppdrag samler inn og benytter personopplysninger.

Behandlingsansvarlig
Ungdom i Oppdrag (org. nr. 994 890 883), ved Daglig leder, er overordnetansvarlig for stiftelsens behandling av personopplysninger. Det daglige databehandlings- og oppfølgingsansvaret er gitt til stiftelsens senterledere. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd)

Formål
Stiftelsen samler inn opplysninger om deg som brukes til å håndtere sitt forholdet til deg, ved å sende ut relevant informasjon som nyhetsbrev og annen publikasjon, samt invitasjon til leirer, kurs og mulighet til å støtte vårt arbeid.
Personopplysninger som oppbevares, dersom utlevert til stiftelsen, er følgende:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-post
- Fødselsdato
- Personnummer for skattefritak

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger gis etter regel om samtykke (pkt 1) og oppfyllelse av avtale (pkt 2).

Hvordan innhentes informasjonen?
Personopplysninger innhentes vanligvis direkte fra deg gjennom skjemaer på stiftelsens nettsider, ved påmelding av leirer, konferanser, kurs, og når du registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev og magasin.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, men vi kan være forhindret fra å gi deg tilgang til informasjon og invitasjoner.

Gir du en gave, eller betaler du for en tjeneste til Ungdom i Oppdrag, lagres også dette i vårt regnskapssystem.

Hvordan lagres informasjonen
Informasjonen lagres i vårt CRM-system som drives av Profundo, samt i påmeldingssystemet vi benytter.
Noe informasjon lagres på papir i ringperm, men blir kun oppbevart i korte tidsrom, og kun ved nødvendighet. Denne informasjonen ligger innelåst.
Vi har inngått databehandleravtale med leverandørene vi bruker, som sikrer trygg lagring og behandling av din persondata.

Utlevering av informasjon til tredjepart
Personopplysninger brukes internt i Ungdom i Oppdrag og deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Varsel om endring
Ungdom i Oppdrag kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på våre hjemmesider, www.ywam.no. Sist oppdatert: 22 september 2018

Rettigheter
Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensinger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Kontaktinformasjon
Telefon 62 57 43 00
info@ywam.no
Ungdom i Oppdrag, Grimerudveien 77, 2312 Ottestad

Hvordan vi bruker dine data

CD-bestillingsskjemaet
Dataene i feltene som er obligatoriske bruker vi for å kunne sende deg CD-er (navn og adresse) og for å vite om du er over 18 år (fødselsdato). Er du over 18 år sender vi med informasjon om hvordan du kan være med å gi en gave til dette prosjektet, hvis du skulle ønske det.
Bestiller du mange CD-er som skal sendes med pakke ønsker vi å ha ditt telefonnr. for at Bring (e.l.) kan sende deg varsling på sms når pakken kommer. Oppgir du også din e-postadresse kan det hende vi tar kontakt med deg angående ting som er relatert til vårt arbeid. Du kan når som helst kontakte oss å gi beskjed om at dine data blir slettet fra vårt system, hvis du skulle ønske det.

Kontaktskjemaet
Dataene fra dette skjemaet blir også kun lagret lokalt. Vi bruker dataene til å kunne kontakte deg tilbake på den forespørselen du har sendt oss. Du kan når som helst kontakte oss å gi beskjed om at dine data blir slettet fra vårt system, hvis du skulle ønske det.

Gjesteboka
Dataene fra dette skjemaet blir også kun lagret lokalt, i tillegg til at det legges ut på nettsiden slik at andre også kan lese det, ettersom det er hensikten med en slik gjestebok. Her kan du også være ganske anonym dersom du ønsker det. Du kan når som helst kontakte oss å gi beskjed om at dine data blir slettet fra vårt system, hvis du skulle ønske det.

Informasjonskapsler (Cookies)
Vår internettside bruker pr. dags dato ingen Informasjonskapsler (Cookies)

Bruk av andre sider (tredjepart)

Videoer
Videoer som er lagt ut på denne siden er først publisert på YouTube. YouTube har sine egne vilkår om bruk og hvordan de samler inn informasjon om de som ser på filmene som ligger på deres sider. Filmene er aktivert med "modus for styrket personvern" på vår side, så etter vår kunnskap skal ikke YouTube kunne samle inn noe informasjon fra deg når du ser filmene på vår side. Velger du å klikke deg inn på YouTube sine sider fra vår side, da er saken en annen.

Sider
Du kan også velge å besøke andre sider via vår side. Gjør du det så har de andre vilkår og bruk av informasjonskapsler (cookies) etc.

Oppdatert 15.01.2019