QnA med Chris

Episode 1

10-12 åringer er noen luringer!!! De hadde rett og slett så mange gode spørsmål, at vi ikke rakk å gi svar til alle. Så her kommer video 1 med mine svar. Husk å bruke nøtta og sjekke om det jeg sier stemmer med det du oppdager, her MÅ vi rett og slett tenkte selv!

Episode 2

 

Episode 3

Her skjedde det noe rart med lyden...beklager forsinkelsen!

Episode 4

I dag svarer vi på ditt spørsmål, Andreas, om Jesus: Fantes han på ekte, har vi noen bevis på det, sa han at han var Gud, hvordan har dette seg? Følg med og tenk selv - og skriv gjerne kommentarer eller spørsmål i kommentarfeltet! (på YouTube).

Epiosde 5

Heyhå, her kommer et nytt QnA for alle men spesielt dere som var med på Join In på Fredheim. Dagens spørsmål er: "Koss kan me veta at ting e sant ;-)"

Episode 6

Dagens QnA handler om hvorfor Jesus ikke bare kommer ned og viser seg for alle så alle blir kristne med en gang. Her får du se noen tanker om det. Hva tenker du?

Episode 7

Ny runde med et spennende spørsmål: "Kommer de som ikke tror på Jesus til himmelen hvis man ber om det?" For et fantastisk spørsmål! Jeg har sett litt i Guds bok - Bibelen - og gir mitt svar på dette.