Viggo og Chris for Tweens

Episode 1

I denne serien som min gode venn Viggo og jeg har lagd, diskuterer vi LIVSVIKTIGE saker for hverdagen. Se denne sammen med familien og snakk om: Er alt egentlig relativt? I så fall blir livet vrient, for da er ingenting fast og bestemt lenger… det er et tungt åk å bære for unge mennesker. Men hva finner vi ut når vi undersøker saken? Se her!

Episode 2

Finnes det noe som er sant for alle? I disse dager er folk flest forvirret om saken. Kan man ikke bare bestemme selv hvordan virkeligheten er? Kan jeg si at jeg er en agurk? Kan gutter si de er jenter og så er de plutselig det..? Legg merke til svaret jeg får på gata når jeg spør: Hvordan vet du at du ikke er en agurk? Folk snur i løp av samtalen.. og får en ny mening.. kanskje du gjør det du også? Ta en titt!

Episode 3

Når jeg er på gata og hører med folk om hvordan man kan finne ut om noe er sant, er det i villrede. Det er ikke så lett å finne ut hva som er sant, når alt er relativt.. men så har vi sett at ikke alt er relativt, som for eksempel solens eksistens. Hvordan kan man vite noe som helst? Finn ut sammen med oss?

Episode 4

Hvem har vel ikke lurt på hva som er meningen med det hele? Hvorfor er akkurat jeg her, hvorfor finnes mennesker? Noen tenker at det er for å ha det gøy.. men er det hele bildet? La oss undersøke!

Episode 5

Finn sannhet i deg selv, og lykke til! Hva om du tenker det er sant at du er verdiløs? Eller hva skal man egentlig holde fast ved i livet? Er Bibelen noe å satse på, eller er det bare eventyr? Se filmen og tenk sammen med oss!

Episode 6

Har du noen gang fått et spørsmål om Gud som var så vrient, at du begynte å tvile på om Gud fantes? La oss se på noen spørsmål, og se på om Gud blir borte dersom man ikke har alle svar. Bli med!

Episode 7

Kan vi velge ting her i livet? Jo, det virker slik, gjør det ikke det? Men hvorfor har vi mennekser muligheten til å velge? Hva skal vi velge å gjøre? Hvem kan hjelpe oss ta gode valg? Her får du noen gode svar!

Episode 8

Hva gjør vi når vi tviler? Skal prøve å tro mer, eller kanskje heller finne ut om det vi tviler på er sant (les stemmer med virkeligheten)? La oss se på saken sammen.

Episode 9

Mitt allersiste svar er…. kanskje….! Det er mange som ikke vil bestemme seg for noe. Hva med deg? Og hva sier Gud til oss… kanskje?